En  Ar

Ny verksamhetsledare för Företagsstart Sjuhärad

Från första maj är Anna Bergengren ny verksamhetsledare för Företagsstart Sjuhärad.

Anna kommer senast från Almi som kontorschef för kontoret i Borås. Nu jobbar hon dels i det egna företaget tillsammans med maken och dels som konsult där ett av uppdragen är leda och fortsätta uppbyggnaden av arbete i Företagsstart sjuhärad.

”Det ska bli väldigt spännande att jobba med att inspirera till att starta företag. Det finns nog många som funderar på att starta eget och då ska Företagsstart Sjuhärad var där och stötta”

Framtill sommaren kommer fokus att ligga på at planera och förbereda för höstens aktiviteter. Efter semestrarna kommer aktiviteterna att vara i full gång. Även hemsidan kommer att uppdateras löpande för att innehålla bra och aktuell information.

Är du intresserad av nyföretagande? Hör gärna av dig!

Anna Bergengren