En  Ar

Vårens aktiviteter 2024

Välkommen på Nyföretagarmöten och Öppet hus tillsammans med Företagsstart Sjuhärad under våren 2024.

Vad är ett nyföretagarmöte?
Företagsstart Sjuhärads nyföretagarmöten är ett inspirationsmöte där du får träffa och lyssna till företagare som ganska nyligen har startat företag. Du får höra dem berätta om med och motgångar. Det blir också en inspirationsföreläsning om sälj och marknadsföring eller hur du hittar din kund. Dessutom får du tillfälle att träffa och mingla med experter inom olika områden.

Vad är Öppet hus?
Företagsstart Sjuhärads Öppet hus är en kväll där du dels får lyssna på en föreläsning och även får möjlighet att boka tider för enskild rådgivning hos diverse experter och rådgivare. Det är ett ypperligt tillfälle att träffa och mingla med andra som nyligen har startat företag eller är på god väg att göra det och samtidigt knyta kontakt med företagsrådgivare.

Folk som pratar och sitter runt ett bord, i svartvitt